UGAL

Senatul universitar
 

HOTĂRÂREA
nr. 117 din 11 septembrie 2020

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 11 septembrie 2020, cu majoritatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă adoptarea următoarei variante de începere a anului universitar 2020-2021: toate formele de învățământ din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați încep online, la 28 septembrie 2020.

Începând cu 1 noiembrie 2020, activitățile se vor desfășura mixt, online și cu prezență. Excepție de la prezentul calendar fac acele facultăți în cadrul cărora activitățile didactice necesită prezență, altele decât laboratoarele.

Respectarea prezentei Hotărâri de Senat este valabilă pe parcursul semestrului I al anului universitar 2020-2021, cu excepția cazului în care apar modificări legislative ce impun modificarea acesteia.

În perioada semestrului I, spațiile de cazare pentru studenți vor fi deschise, respectându-se regulile impuse de ORDINUL COMUN al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerului Sănătății pentru stabilirea unor măsuri de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS CoV 2 în unitățile/ instituțiile de învățământ.

Art. 2. Se aprobă organizarea unei noi sesiuni de admitere la masterat, în condițiile respectării structurii anului universitar 2020-2021.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email