UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 109 din 5 august 2020


Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 5 august 2020, cu unanimitatea voturilor exprimate,
 

HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, al Biroului juridic, al Comisiei pentru activitate studențească și probleme sociale și al Comisiei pentru baza materială, buget și finanțe din Senatul universitar, Metodologia de acordare a burselor și a altor forme de sprijin material pentru studenții Universității „Dunărea de Jos” din Galați, învățământ cu frecvență, pentru anul 2020. (Anexa 1)
 
Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de Administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, modificarea planului de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Mechanical Engineering / Inginerie mecanică (în limba engleză), domeniul de licență Inginerie mecanică, învățământ cu frecvență, valabil începând cu anul universitar 2020-2021.
 
Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, al Biroului juridic și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, Procedura pentru susținerea online a concursurilor pentru ocuparea posturilor didactice și de cercetare în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. (Anexa 2)
 
Art. 4. Se aprobă solicitarea Consiliului pentru studiile universitare de doctorat privind afilierea, în calitate de conducător de doctorat în cadrul Școlii doctorale de Științe biomedicale a IOSUD – UDJG, a domnului prof. univ. dr. medic Irinel POPESCU, cadru didactic la Universitatea Titu Maiorescu din București.

Art. 5. Se aprobă, la propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD - UDJG, cererile de prelungire a perioadei studiilor doctorale formulate de următorii studenți doctoranzi:
  • BRATFANOF M. Edward, anul III, domeniul Inginerie industrială, forma de învățământ cu frecvență redusă, buget fără bursă, prelungirea cu șase luni (1.10.2020-31.3.2021), cu scutire de taxă conform Hotărârii de Senat nr. 145/10.9.2015.
  • NECULA I. Maria,  anul III, domeniul Inginerie industrială, forma de învățământ cu frecvență, buget cu bursă, prelungirea cu șase luni (1.10.2020-31.3.2021), cu scutire de taxă conform Hotărârii de Senat nr. 145/10.9.2015.

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU
 

Anexa nr. 1 Metodologia de acordare a burselor și a altor forme de sprijin material pentru studenții Universității „Dunărea de Jos” din Galați, învățământ cu frecvență, pentru anul 2020
Anexa nr. 2 Procedura pentru susținerea online a concursurilor pentru ocuparea posturilor didactice și de cercetare în Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email