UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 100 din 6 iulie 2020


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare și de funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 6 iulie 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, în conformitate cu  art. 75 alin. (3) lit. b) din Carta Universității „Dunărea de Jos” din Galați, inițierea procedurii de modificare a Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 2. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de licență Traducere și interpretare (română/engleză/franceză) (Chișinău), domeniul Limbi moderne aplicate, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 3. Se aprobă, cu majoritatea voturilor exprimate, la propunerea Consiliului de administrație, cu avizul pozitiv al Comisiei didactice și de calitate a Senatului universitar, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Traducere și interpretare (română/engleză/franceză) (Chișinău), domeniul Limbi moderne aplicate, învățământ cu frecvență, de la Facultatea Transfrontalieră.

Art. 4. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Consiliului de administrație, transmiterea documentației către Autoritatea Națională pentru Calificări, pentru validarea calificării aferente programului de studii universitare de licență Traducere și interpretare (română/engleză/franceză) (Chișinău), în vederea înscrierii acestuia în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

Art. 5. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Consiliului de administrație, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de Compartimentul de calitate, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de licență Medicină dentară, domeniul de licență Sănătate, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Medicină și Farmacie, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

Art. 6. Se aprobă, cu unanimitatea voturilor exprimate, la propunerea Consiliului de administrație, coroborat cu recomandările formulate de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și de Compartimentul de calitate, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de licență Moașe, domeniul de licență Sănătate, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Medicină și Farmacie, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior.

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email