UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 133 din 27 septembrie 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 27 septembrie 2018,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă cererea formulată de doamna conf. dr. ing. Luxița Rîșnoveanu, cadru didactic titular la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de efectuare de activități didactice, în regim de plata cu ora (maxim o normă), în cadrul Academiei de Studii Economice din București, în anul universitar 2018-2019.

Art. 2. Se aprobă cererea formulată de doamna șef lucrări dr. ing. Gabriela Alina Cioromele, cadru didactic titular la Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de efectuare de activități didactice, în regim de plata cu ora, în cadrul Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, în anul universitar 2018-2019.

Art. 3. Se aprobă cererea formulată de domnul șef lucrări dr. ing. Iulian Nicușor Aramă, cadru didactic titular la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, de efectuare de activități didactice, în regim de plata cu ora (2C+1L), în cadrul Universității „Danubius” din Galați, în anul universitar 2018-2019.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email