UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 81 din 6 iulie 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 6 iulie 2018,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, propunerea Facultății Transfrontaliere de Științe Umaniste, Economice și Inginerești de validare a calificării aferente programului de studii universitare de licență Sisteme și echipamente termice (la Cahul) domeniul Inginerie mecanică, învățământ cu frecvență, precum și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație,  propunerea Facultății Transfrontaliere de Științe Umaniste, Economice și Inginerești de validare a calificării aferente programului de studii universitare de licență Asistență managerială și administrativă (Ismail, Ucraina) domeniul Științe administrative, învățământ cu frecvență, precum și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație,  propunerea Facultății Transfrontaliere de Științe Umaniste, Economice și Inginerești de validare a calificării aferente programului de studii universitare de licență Limba și literatura ucraineană – limba și literatura română (Ismail, Ucraina) domeniul Limbă și literatură, învățământ cu frecvență, precum și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație,  propunerea Facultății Transfrontaliere de Științe Umaniste, Economice și Inginerești de validare a calificării aferente programului de studii universitare de masterat Comunicare instituțională (Chișinău, Rep. Moldova) domeniul Științe ale comunicării, învățământ cu frecvență, precum și introducerea în Registrul Național al Calificărilor din Învățământul Superior.

   

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email