UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 55 din 2 aprilie 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 2 aprilie 2018,



HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, Structura anului universitar 2018-2019, conform Anexei 1.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, Structura anului universitar 2018-2019 pentru extensiunea Facultății de Medicină și Farmacie din Enna, Italia, pentru anii de studii II-IV, conform Anexei 2.

Art. 3. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație și cu avizul pozitiv al Comisiei pentru cercetare științifică a Senatului, înființarea domeniului Știința sportului și educației fizice în cadrul Școlii doctorale de Științe socio-umane a IOSUD – UDJG.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de licență Tehnică dentară, domeniul Sănătate, durata studiilor 3 ani, învățământ cu frecvență, în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie, valabil începând cu anul universitar 2018-2019.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Tehnică dentară, domeniul Sănătate, durata studiilor 3 ani, învățământ cu frecvență, în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie, valabil începând cu anul universitar 2018-2019.

Art. 6. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate, planurile de învățământ pentru programele de studii universitare din cadrul Facultății de Medicină și Farmacie, valabile începând cu anul universitar 2018-2019, după cum urmează:
  • Asistență medicală generală (Enna, Italia),
  • Asistență medicală generală,
  • Farmacie,
  • Medicină dentară,
  • Medicină (Enna, Italia),
  • Medicină,
  • Medicină (Venlo, Olanda),
  • Moașe.

Art. 7. Se aprobă solicitarea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG de afiliere a următoarelor cadre didactice titulare ale Universității „Dunărea de Jos” din Galați, abilitate în domeniul de doctorat Medicină, la Școala doctorală de Științe fundamentale și inginerești: prof. dr. habil. Aurel Nechita, prof. dr. habil. Dorel Firescu, prof. dr. habil. Alin Laurențiu Tatu, conf. dr. habil Anamaria Ciubară.

Art. 8. Se aprobă solicitarea Consiliului pentru studii universitare de doctorat al IOSUD – UDJG de afiliere a următoarelor cadre didactice, abilitate în domeniul de doctorat Știința sportului și educației fizice, la Școala doctorală de Științe socio-umane: prof. dr. habil. Claudiu Mereuță (titular la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați), prof. dr. habil. Laurențiu Gabriel Talaghir (titular la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați), prof. dr. habil. Răzvan Sandu Enoiu (titular la Universitatea „Transilvania” din Brașov).


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexa nr. 1 Structura anului universitar 2018-2019
Anexa nr. 2 Structura anului universitar 2018-2019 pentru extensiunea Facultății de Medicină și Farmacie din Enna, Italia, pentru anii de studii II-IV

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email