UGAL

Senatul universitar
Nr. 395/7.6.2023/CS

 

HOTĂRÂREA SENATULUI UNIVERSITAR
nr. 134 din 7 iunie 2023

 

În baza:
Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați;
Regulamentului de organizare și de funcționare ale Senatului UDJG;
Hotărârii Consiliului de Administrație nr. 58/29.5.2023 înaintată Senatului, sub semnătura Rectorului universității.

 

În urma rezultatului votului electronic cu termen limită 7 iunie 2023, ora 13.30, (conform ordinii de zi), la care au participat 77 dintre cei 85 de senatori, fiind întrunit astfel cvorumul și numărul de voturi necesar, Senatul universitar, cu unanimitatea voturilor exprimate,

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se aprobă, cu avizul Biroului Juridic și al Consiliului de administrație, solicitarea Facultății de Științe și Mediu privind organizarea examenului de finalizare a studiilor pentru absolvenții programului de studii universitare de licență Chimie medicală, din cadrul Facultății de Științe Aplicate și Inginerie a Universității „Ovidius” din Constanța, promoția 2023, la Facultatea de Științe și Mediu a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, sesiunile iunie 2023, septembrie 2023 și februarie 2024.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Biroului Juridic și al Consiliului de administrație, cererea formulată de Daniel BĂLUȚĂ, absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Teologie, domeniul Teologie, programul de studii universitare de licență Teologie ortodoxă didactică - Asistență socială, promoția 2008, de a susține examenul de licență la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, domeniul Teologie, programul de studii universitare de licență Teologie ortodoxă Asistență socială, în sesiunea iulie 2023.

 

 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU

 

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email