UGAL

IOSUD – UNIVERSITATEA „DUNĂREA DE JOS” DIN GALAȚI
Consiliul pentru studiile universitare de doctorat
 
HOTĂRÂREA
nr. 9/23.07.2018
 
În conformitate cu:
Legea Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Codul Studiilor Universitare de Doctorat aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 681/2011, cu modificările și completările ulterioare;
Regulamentul instituțional privind organizarea și funcționarea studiilor universitare de doctorat în școlile doctorale din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați;
Metodologia privind organizarea și desfășurarea admiterii la ciclul de studii universitare de doctorat în anul universitar 2018 – 2019;
Decizia Rectorului Universității nr. 1583/25.07.2016 privind numirea Directorului CSUD;
 
Consiliul pentru studiile universitare de doctorat, întrunit în ședința din data de 23 iulie 2018,
 
HOTĂRĂȘTE:

 
Art. 1. Se aprobă, la propunerea directorului Școlii doctorale de Inginerie mecanică și industrială, rezultatele admiterii la studii universitare de doctorat pentru Școala doctorală de Inginerie mecanică și industrială, cetățeni români, sesiunea iulie 2018.
 
Art. 2. Se aprobă, la propunerea directorului Școlii doctorale de Științe fundamentale și inginerești, rezultatele admiterii la studii universitare de doctorat pentru Școala doctorală de Științe fundamentale și inginerești, cetățeni români, sesiunea iulie 2018.
 
Art. 3. Se aprobă, la propunerea directorului Școlii doctorale de Științe socio-umane, rezultatele admiterii la studii universitare de doctorat pentru Școala doctorală de Științe socio-umane, cetățeni români și aparținând statelor UE, sesiunea iulie 2018.
 
Art. 4. Se aprobă, la propunerea directorilor școlilor doctorale, rezultatele admiterii la studii universitare de doctorat pentru cetățenii din categoria „românii de pretutindeni”.

Art. 5. Se aprobă, la propunerea directorului CSUD, comisia de contestații în următoarea componență:
Președinte Prof. dr. ing. Cătălin FETECĂU
Membri:
Prof. dr. Doinița-Marcela MILEA
Prof. dr. ing. Gabriela RÂPEANU

Art. 6. Se aprobă, la propunerea conducătorului științific, comisia pentru evaluarea şi susţinerea publică a tezei de doctorat a studentei-doctorand SÎRBU (PUȘNEI) S. IRINA, domeniul Filologie, conducător de doctorat prof. dr. Elena CROITORU, în următoarea componență:
Președinte
Prof. dr. Michaela PRAISLER
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Referenți
Prof. dr. Rodica-Ioana DIMITRIU
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
Prof. dr. Dana-Janeta BĂDULESCU
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
Prof. dr. Mariana NEAGU
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați


DIRECTOR CSUD,
Prof. dr. ing. Eugen-Victor-Cristian RUSU
 
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email