UGAL

IOSUD Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galați
Consiliul pentru studiile universitare de doctorat


HOTĂRÂREA
nr. 15/08.11.2013


În conformitate cu:
Legea Educației Naționale nr. 1/2011;
Codul Studiilor Universitare de Doctorat/2011;
Regulamentul instituțional privind organizarea și desfășurarea studiilor universitare de doctorat;
Decizia Rectorului Universității nr. 1878/07.09.2012 privitor la numirea Directorului CSUD;
Consiliul pentru Studiile Universitare de Doctorat, întrunit în ședința din data de 08 noiembrie 2013,

HOTĂRĂȘTE:
 


Art. 1. CSUD a aprobat, cu unanimitate de voturi, transmiterea către Consiliul de administrație a următoarelor propuneri, în vederea analizării:

A. Toți studenții-doctoranzi în stagiu, de la forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare buget, să desfășoare activități didactice prevăzute de Legea Educației Naționale nr. 1/2011, în limita unui număr egal de ore; se propun 4 ore convenționale/ săptămână. Studenții-doctoranzi care doresc să desfășoare activități didactice în regim de plata cu ora, pot ponta numai orele care depășesc cuantumul de 6 ore convenționale pe săptămână.
B. Să fie scutiți de ore didactice în semestrul II al anului universitar 2013-2014 studenții-doctoranzi din anul III cu frecvență/buget, care au semnat acte adiționale și care sunt la zi cu raportarea îndeplinirii obligațiilor din programul individual de studii universitare de doctorat. Solicităm acest lucru având în vedere faptul că acești doctoranzi reprezintă grupul țintă cheie în proiectele  POSDRU care se vor derula în perioada 2014-2015 în parteneriat cu Universitatea POLITEHNICA București, pentru care finalizarea tezei în termen (30.09.2014) este indicator de bază în proiectele  mentionate.
 

Art. 2. S-a votat, cu unanimitate de voturi a celor prezenți, adoptarea formei finale a procedurii privind susținerea publică a tezei de doctorat în cadrul IOSUD – UDJG. Propunerea de procedură a fost transmisă conducătorilor de doctorat din UDJG în data de 05.11.2013, în vederea analizării și formulării eventualelor observații și propuneri (Anexa).


DIRECTOR CSUD,
Prof. univ. dr. chim. Viorica-Domnica MUȘAT
 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email