UGAL

 

HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 118/29.10.2021

 

Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Ordinului Ministrului Educaţiei și Cercetării nr. 3041/15.01.2020 privind numirea Rectorului, 

Consiliul de administraţie, în data de 29 octombrie 2021, cu unanimitatea voturilor exprimate,

 

HOTĂRĂȘTE:

 

Art. 1. Se avizează înființarea programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Educație digitală în învățământul superior, forma de învățământ cu frecvență, domeniul pe care se fundamentează programul de studii – Calculatoare și tehnologia informației, valabil începând cu anul universitar 2021 – 2022, din cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se avizează planul de învățământ aferent programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Educație digitală în învățământul superior, din cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic.
Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 3. Se avizează, având în vedere recomandarea formulată de Comisia pentru evaluarea și asigurarea calității și Departamentul de asigurarea calității, Raportul de autoevaluare pentru programul de studii universitare de masterat „Controlul și expertizarea calității mediului”, în vederea evaluării periodice de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, domeniul de masterat „Știința mediului”, învăţământ cu frecvenţă, de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.
Raportul se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă angajarea în calitate de cadru didactic asociat invitat a domnului prof. univ. dr. ICHIM PAUL, pentru anul universitar 2021 – 2022, în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport.

Art. 5. Se avizează criteriile specifice privind ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante din cadrul Facultății de Litere. (Anexa 1)
Criteriile se transmit Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se avizează criteriile specifice privind ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante din cadrul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor. (Anexa 2)
Criteriile se transmit Senatului universitar spre aprobare.

Art. 7. Se avizează criteriile specifice privind ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport. (Anexa 3)
Criteriile se transmit Senatului universitar spre aprobare.

 

RECTOR,
Prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian GEORGESCU

 

Anexa 1 Criteriile specifice privind ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante din cadrul Facultății de Litere
Anexa 2 Criteriile specifice privind ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante din cadrul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor
Anexa 3 Criteriile specifice privind ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email