UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

HOTĂRÂREA
nr. 38/ 2.7.2018


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 2.7.2018,



HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă Fișa de raportare a activității academice și cercetare științifică (FRACS), conform Anexei nr. 1, pentru configurarea Platformei informatice în cadrul proiectului: Susținerea performanței, competitivității, vizibilității și a racordării la nevoile societății a cercetării de excelență din Universitatea” Dunărea de Jos” din Galați (SUSTAIN), CNFIS-FDI-2018-0269, Domeniul 6: Susținerea cercetării de excelență din universități.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Facultății de Medicină și Farmacie, criteriile specifice pentru ocuparea posturilor didactice pe perioadă nedeterminată și determinată, începând cu anul universitar 2018-2019. Criteriile specifice se transmit Senatului univesitar spre aprobare.

Art. 3. Consiliul de Administrație, la propunerea Facultății de Educație Fizică și Sport, ia act de numirea în funcția de prodecan a doamnei conf. dr. Dana Lucica Ciocoiu. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă solicitarea privind transmiterea dosarului la ANC pentru validarea calificărilor aferente următoarelor programe de studii universitare și introducerea în RNCIS a programelor:
- Asistență managerială și administrativă (Ismail, Ucraina) - licență
- Limba și literatura ucraineană – limba și literatura română (Ismail, Ucraina) – licență
- Comunicare instituțională (Chișinău, Rep. Moldova) – masterat
Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 5. Se aprobă, la propunerea DFCTT, înființarea programelor postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă menționate în Anexa nr. 2. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se avizează, la propunerea DFCTT, planurile de învățământ pentru programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă menționate în Anexa nr. 2, valabile începând cu anul universitar 2018-2019. Planurile de învățământ se transmit Senatului universitar spre aprobare.

RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN
 

Anexa 1 Fișa de raportare a activității academice și cercetare științifică (FRACS)
Anexa 2 Planurile de învățământ pentru programele postuniversitare de formare și dezvoltare profesională continuă

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email