UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE

HOTĂRÂREA
nr. 30/ 21.5.2018


Conform:     
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie din data de 21.5.2018,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă tarifele de cazare conform propunerii Direcției Cămine, Cantine și Proiecte Studențești nr. 11403 din 18.05.2018. Propunerea se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă, la propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, înființarea programului de studii universitare de licenţă Ingineria produselor alimentare (în limba engleză) la Agrigento (Italia), domeniul Ingineria produselor alimentare, forma de învățământ cu frecvență, valabil începând cu anul universitar 2018-2019. Propunerea se transmite Senatului Universității spre aprobare.
 
Art. 3. Se avizează, la propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor,  planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licenţă Ingineria produselor alimentare (în limba engleză) la Agrigento (Italia), valabil începând cu anul universitar 2018-2019. Planul de învățământ se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 4. Se aprobă, la propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, înființarea programului de studii universitare de licenţă Controlul și expertiza produselor alimentare (în limba engleză) la Agrigento (Italia), domeniul Ingineria produselor alimentare, forma de învățământ cu frecvență, valabil începând cu anul universitar 2018-2019. Propunerea se transmite Senatului Universității spre aprobare.
 
Art. 5. Se avizează, la propunerea Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor,  planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licenţă Controlul și expertiza produselor alimentare (în limba engleză) la Agrigento (Italia), valabil începând cu anul universitar 2018-2019. Planul de învățământ se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 6. Se aprobă, la propunerea Departamentului de Formare Continuă şi Transfer Tehnologic, înființarea programului de conversie profesională Agricultură, domeniul de licenţă pe care se fundamentează programul de studii Agronomie. Propunerea se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 7. Se avizează, la propunerea Departamentului de Formare Continuă şi Transfer Tehnologic, planul de învățământ pentru programul de conversie profesională Agricultură. Planul de învățământ se transmite Senatului Universității spre aprobare.

Art. 8. Se avizează rezultatul alegerilor din cadrul Facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, după cum urmează:
  • Doamna lect. dr. Adriana Stancu în funcția de Director al Departamentului de Științe Juridice, având în vedere demisia domnului prof. dr. Mihai Floroiu;
  • Doamna lect. dr. Mirela Costache membru în Consiliu Facultății, având în vedere demisia domnului prof. dr. Mihai Floroiu;
  • Doamna lect. dr. Mirela Costache membru în Consiliu Departamentului de Științe Juridice, având în vedere demisia domnului prof. dr. Mihai Floroiu.
Rezultatul alegerilor se transmite Senatului Universității spre validare.


RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email