UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE
 
HOTĂRÂREA
nr. 26/ 27.4.2018
 
Conform:
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului, 
Consiliul de Administraţie întrnit în data de 27.4.2018, 

 
HOTĂRĂȘTE:

 
Art. 1. Se aprobă Calendarul desfăşurării concursului pentru ocuparea posturilor didactice şi de cercetare vacante, conform Anexei nr. 1. Calendarul se transmite Senatului universitar spre informare.
 
Art. 2. Se aprobă solicitarea privind transmiterea dosarului la ANC pentru validarea calificării de inginer medical și introducerea în RNCIS a programului de studii universitare de licență Inginerie medicală, aferent calificării. Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 3. Se aprobă, la propunerea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, înființarea cursului de formare continuă Electricieni întreținere 2. Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 4. Se avizează, la propunerea Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, planul de învățământ aferent cursului de formare continuă Electricieni întreținere 2. Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 5. Se aprobă Nota de fundamentare a Direcției Achiziții și Investiții, având nr. 9455/27.04.2018, privind necesitatea și oportunitatea realizării lucrărilor de Consolidare Corp A, situat în Galați, strada Gării nr. 61-63, precum și indicatorii tehnico-economici.
 
Art. 6. Se aprobă demararea procedurii privind achiziția unei clădiri și a terenului aferent cu suprafața de 2000 m2, situate în localitatea Sf. Gheorghe, județul Tulcea, în vederea  înființării Stațiunii de cercetare la Marea Neagră.
 
Art. 7. Se aprobă propunerea de proiect cu titlul POR/165/2.2.1B. Incubatoare de afaceri, instituție coordonatoare Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, parteneri: Primăria Municipiului Galați, Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud-Est, Patronatul Firmelor Mici și Mijlocii Galați.
 
Art. 8. Se aprobă repartizarea locurilor pe programe de studii  la concursul de admitere 2018, pentru studiile universitare de licență și studiile universitare de masterat (Anexa nr. 2 și 3). 
 
 
RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN

Anexa 1 Calendarul desfăşurării concursului pentru ocuparea posturilor didactice şi de cercetare vacante
Anexa 2 Repartizarea cifrei de școlarizare pentru studii universitare de licență
Anexa 3 Repartizarea cifrei de școlarizare pentru studii universitare de master
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email