UGAL

Elevii de clasele a X-a, a XI-a și a XII-a din liceele Județului Brăila sunt așteptați miercuri, 11 octombrie la Târgul Educațional Student #UDJG de la Brăila, pentru a afla detalii despre programele de studiu și condițiile de cazare din campus oferite de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Acțiunea va avea loc în intervalul 10.00-16.00, la sediului Facultății de Inginerie și Agronomie din Calea Călărașilor nr. 29. 

Cele 13 Facultăți vor aduce la standuri tot ce au mai bun! În plus, elevii vor putea afla detalii despre organizațiile studențești din UDJG, alte centre de formare și vor putea participa la o tombolă cu premii oferite de partenerii din mediul de afaceri: companiile APAN, Arabesque, Graphotek și Vard, dar și prin intermediul proiectului Internaționalizare prin educație și cercetare la Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați IDEI (UGAL)^23, cod proiect CNFIS-FDI-2023-F-0486, finanțat din fondul de dezvoltare instituțională FDI 2023.

La deschiderea oficială a evenimentului sunt așteptați: oficialități locale, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean, parteneri, cadre didactice, studenți, elevi și părinți.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email