UGAL

Într-o perioadă în care majoritatea liceenilor susțin examenul de maturitate, Ionuț Tudorie susține un alt fel de examen, cel cu viața. Poate cel mai important. Ionuț se află din nou într-un examen, din care nu poate exista decât un singur câștigător - el. Dar de data aceasta, lupta este și cu timpul. Pentru ca Ionuț să aibă o speranță la viață, are nevoie de o sumă de 15.000 de euro în următoarele 2 săptămâni și de 37.000 de euro pentru întregul tratament.

Ionuț este un băiat din comuna Tudor Vladimirescu, județul Galați, care speră la o viață normală. Normalitatea, așa cum o cunoaștem majoritatea, nu mai face parte din viața lui în ultimii 3 ani. Este pentru a treia oară din scurta lui viață de 18 ani împliniți, în care Ionuț este diagnosticat cu a doua metastază, după un carcinom nazofaringian, cu o recidivă după diagnostic.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se alătură familiei lui Ionuț și inițiază campania „Eu sunt Ionuț!”, ca element de conștientizare a faptului că fiecare dintre noi putem trăi ce trăiește acum Ionuț, familia și prietenii lui. La strigătul de ajutor al familiei lui Ionuț de acum trei ani, printre îngerii păzitori s-au numărat și studenții Facultății Știința și Ingineria Alimentelor, Specializările Controlul și Expertizarea Alimentelor și Ingineria Produselor Alimentare, care s-au mobilizat și au fost alături de el prin donații, astfel încât Ionuț să beneficieze de tratamentul adecvat.

Campania noastră se adresează comunității universitare, cadrelor didactice, studenților și întregului corp administrativ al universității, tu toții fiind invitați să ne alăturăm campaniei „Eu sunt Ionuț!” prin donații în conturile familiei:

Cont EURO:

RO81RNCB0707032334190001 (Cod Swift RNCB RO BU)

Cont LEI:

RO73RNCB0318032334190001

Titular Costel TUDORIE

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A.

Motto-ul campaniei este: Nu uita! Indiferența ucide!

Acțiunea „Eu sunt Ionuț!” este sprijinită de Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Prof. univ. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email