UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 71 din 27 martie 2020


Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și funcționare a Senatului UDJG,
 
Senatul universitar, în data de 27 martie 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Metodologia desfășurării concursului de admitere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în anul 2020. (Anexa 1)

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei pentru bază materială, buget și finanțe a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, Procedura operațională privind acordarea creditărilor din veniturile proprii pentru proiectele derulate în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. (Anexa 2)

Art. 3. Se validează propunerea de desemnare a doamnei prof. univ. dr. Nicoleta CRISTACHE în funcția de director interimar al Departamentului de Administrarea afacerilor din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea unui post de prodecan la Facultatea de Arte.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, fondul la dispoziția rectorului pentru anul 2020 în valoare de 31306 lei, calculat în conformitate cu prevederile Ordonanței nr. 80/2001 privind stabilirea unor normative de cheltuieli pentru autoritățile administrației publice.

Art. 6. Se aprobă cererile de prelungire a duratei studiilor doctorale, formulate de studenții doctoranzi cuprinși în Anexa 3, conform rezoluției Consiliului pentru studii universitare de doctorat.

Art. 7. Se aprobă cererea de întrerupere a duratei studiilor doctorale cu 24 luni (01.03.2020 – 28.02.2022), conform rezoluției Consiliului pentru studii universitare de doctorat, formulată de BOGDAN V. Mihail, anul II, forma de învățământ cu frecvență, forma de finanțare buget cu bursă.
 

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. univ. dr. ing. Cătălin FETECĂU
 

Anexa nr. 1 Metodologia desfășurării concursului de admitere la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Anexa nr. 2 Procedura operațională privind acordarea creditărilor din veniturile proprii pentru proiectele derulate în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați
Anexa nr. 3 Lista cererilor de prelungire a duratei studiilor doctorale aprobate

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email