UGAL

Senatul universitar


HOTĂRÂREA
nr. 95 din 24 septembrie 2018


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință ordinară, în data de 24 septembrie 2018,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea cursurilor de formare continuă: Limbă, cultură și civilizație românească, Inspector în domeniul securității și sănătății în muncă și Fasonator mecanic, în cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, începând cu anul universitar 2018-2019.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planurile de învățământ pentru cursurile de formare continuă: Limbă, cultură și civilizație românească, Inspector în domeniul securității și sănătății în muncă și Fasonator mecanic, din cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, valabile începând cu anul universitar 2018-2019.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Protecția juridică a datelor cu caracter personal, în cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, începând cu anul universitar 2018-2019.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planul de învățământ pentru programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă Protecția juridică a datelor cu caracter personal, în cadrul Departamentului de Formare Continuă și Transfer Tehnologic, valabil începând cu anul universitar 2018-2019.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, înființarea programului de studii universitare de masterat Management educațional, domeniul Științe ale educației, în cadrul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic.

Art. 6. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Management educațional, domeniul Științe ale educației, în cadrul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, valabil începând cu anul universitar 2019-2020.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email