UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 49 din 24 martie 2017


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 24 martie 2017,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se avizează pozitiv candidatura doamnei prof. dr. ing. Liliana Celia Rusu, cadru didactic titular la Facultatea de Inginerie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, pentru a participa la selecția membrilor Consiliului Național de Etică a Cercetării Științifice, Dezvoltării Tehnologice și Inovării, organism consultativ al Ministerului Cercetării și Inovării.

Art. 2. Se avizează pozitiv candidatura domnului prof. dr. ing. ec. habil. Silvius Stanciu, cadru didactic titular la Facultatea Transfrontalieră de Științe Umaniste, Economice și Inginerești a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, pentru a participa la selecția membrilor Consiliului Național pentru Transfer Tehnologic și Inovare, organism consultativ al Ministerului Cercetării și Inovării.

Art. 3. Se avizează pozitiv candidatura doamnei prof. dr. ing. Lorena Deleanu, cadru didactic titular la Facultatea de Inginerie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, pentru a participa la selecția membrilor Consiliului Național al Cercetării Științifice, organism consultativ al Ministerului Cercetării și Inovării.

Art. 4. Se avizează pozitiv candidatura doamnei conf. dr. ec. dr. ing. Carmen Marilena Gasparotti, cadru didactic titular la Facultatea de Arhitectură Navală a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, pentru a participa la selecția membrilor Colegiului Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare și Inovare, organism consultativ al Ministerului Cercetării și Inovării.

Art. 5. Se avizează pozitiv candidatura doamnei prof. dr. Cătălina Iticescu, cadru didactic titular la Facultatea de Științe și Mediu a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, pentru a participa la selecția membrilor Colegiului Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare și Inovare, organism consultativ al Ministerului Cercetării și Inovării.

Art. 6. Se avizează pozitiv candidatura domnului prof. dr. ec. Florin Marian Buhociu, cadru didactic titular la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, pentru a participa la selecția membrilor Colegiului Consultativ pentru Cercetare-Dezvoltare și Inovare, organism consultativ al Ministerului Cercetării și Inovării.

Art. 7. Se avizează pozitiv candidatura domnului prof. dr. habil. Constantin Apetrei, cadru didactic titular la Facultatea de Științe și Mediu a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, pentru a participa la selecția membrilor Consiliului Național al Cercetării Științifice, organism consultativ al Ministerului Cercetării și Inovării.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email