UGAL

În această perioadă de criză, Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați încearcă să sprijine eforturile depuse de autoritățile naționale pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19. Pe 26 martie 2020, Universitatea a lansat o campanie de strângere a fondurilor necesare achiziționării unor APARATE MOBILE DE VENTILAȚIE, destinat tratării cazurilor grave cauzate de noul coronavirus SARS-CoV-2.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a făcut acest apel de strângere de fonduri, urmând ca achiziția efectivă să fie realizată de Fundația Medicală „Dunărea de Jos”. Pe toată durata pandemiei de coronavirus, aparatele vor putea fi utilizate de spitalele clinice din Galați, urmând ca apoi acestea să intre în patrimoniul Facultății de Medicină și Farmacie din Galați. 
Până astăzi, 30 martie 2020 s-au strâns donații în valoare totală de 190.984 de lei. Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați mulțumește tuturor celor care s-au implicat și au donat și îi anunță pe toți cei interesați de această campanie că pot dona în continuare. 
 
Donațiile pot fi transmise în Contul RO56RNCB0141032842620001, deschis la BCR, Sucursala Galați, aparținând Fundației Medicale „Dunărea de Jos", cu mențiunea Donație COVID19.
 
Menționăm că săptămânal Fundația Medicală „Dunărea de Jos” va prezenta public datele privind donațiile și modul în care acestea au fost utilizate.

Descărcați de aici CONTRACTUL DE SPONSORIZARE
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email