UGAL

În fiecare an, aproximativ 1.200 de tineri au posibilitatea de a dobândi noi competențe profesionale, de a-și dezvolta calitățile personale și de a-și lărgi cunoștințele despre UE prin intermediul stagiilor în instituțiile europene. Majoritatea instituțiilor UE organizează stagii pentru tinerii absolvenți de învățământ superior. Stagiile durează, în mod normal, între 3 și 5 luni.

Ele permit cunoașterea, din interior, a activității instituțiilor europene. Natura atribuțiilor depinde de departamentul în care veți lucra. Domeniile sunt foarte variate, de la dreptul concurenței, resurse umane și politica de mediu, până la comunicare, traducere etc.
 
Reprezentanța Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană a informat cu privire la oportunitățile de practică pentru absolvenții de învățământ superior în cadrul Comitetului Economic și Social European. Iată mai jos detaliile acestor stagii: 

Înscrieri începând cu: 03/01/2020
Termen limită: 31/03/2020 - 23:59(ora Bruxelles-ului)
Locații: Bruxelles (Belgia)
Instituție/Agenție: Comitetul Economic și Social European
Tip de contract: Stagiar

Comitetul Economic și Social European le oferă absolvenților de studii superioare posibilitatea de a efectua stagii, de două ori pe an. Pe durata acestora, stagiarii învață despre rolurile și activitățile CESE și dobândesc experiență profesională într-un mediu multicultural.
 
Candidați eligibili: Absolvenți universitari cetățeni ai statelor membre ale Uniunii Europene.
Durata: 5 luni
Plătit: Da. Circa 1.190 EUR pe lună
Date de începere: 16 februarie și 16 septembrie

 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email