UGAL

Odată cu venirea Sărbătorilor de Crăciun, nu toată lumea se poate bucura în aceeași măsură de acestea, din diverse motive. O parte dintre  persoanele ce nu pot fi alături de cei dragi sunt pacienții din spitale care, pe lângă medicamente, mai au nevoie și de sânge.
 
Astfel, Serviciul de Relații Internaționale și Interinstituționale din cadrul Universității face un apel către angajați și către cei interesați și apți din punct de vedere medical, să se prezinte pe data de 20 decembrie, între orele 5.30 – 7.15, la Centrul de Transfuzii din Galați (Strada Regiment 11 Siret 48 A), să facem cadou un „săculeț roșu”.
 
Cei interesați își pot confirma prezența printr-un e-mail, în care să specifice numele complet, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 19 decembrie, ora 16.00.
 
Persoanele care vor participa trebuie să aibă asupra lor actul de identitate și le recomandăm să țină cont de sfaturile menționate în acest articol: https://www.viata-libera.ro/apel-umanitar/130701-galatenii-sunt-chemati-sa-doneze-sange.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email