UGAL

În perioada 22 - 26 iulie, o delegație reprezentând Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a participat, în calitate de partener, la activitatea desfășurată la Universitatea din Burgos, Spania, în cadrul proiectului european "Accessible Online environment for encouraging autonomous English language learning aimed at people with disabilities" (En-Abilitiesproject).

Organizată sub forma unui curs de învățare, activitatea a constat în utilizarea platformei virtuale special creată pentru a facilita învățarea limbii engleze și de către persoanele adulte cu dizabilități, îndeosebi cu dizabilități fizice și senzoriale.

Pe durata celor cinci zile, participanți din cinci țări – Portugalia, Irlanda, Serbia, România și Spania - au îmbinat activitățile de învățare, în mediul virtual, cu cele nonformale, vizitând diferite organizații din Burgos care lucrează cu  persoane cu nevoi educaționale speciale, în special pentru integrarea lor socială, educaţională şi profesională.

Proiectul este finanțat prin Erasmus+ Programme Cooperation for Innovation and the exchange of good practices. Strategic Partnerships for school education (2017-1-ES01-KA204-038155).
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email