UGAL

Universitatea Vârstei a Treia din cadrul UDJG și-a sărbătorit, astăzi, cea de-a treia promoție de absolvenți.
 
Înființat în toamna anului 2016, programul Universitatea Vârstei a Treia este o premieră în România și a dobândit deja, pe parcursul celor trei ani de existență, notorietate, devenind o activitate căutată de seniorii gălățenii și nu numai.

Cursul festiv de astăzi a fost prezidat de președintele Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prof. dr. ing. Lucian Puiu Georgescu și directoarea programului U3A, prof. dr. Violeta Pușcașu, alături de decanul facultății de Științe Juridice, Sociale și Politice, prof. univ. dr. Florin Tudor.
 
La eveniment au fost prezenți și doi dintre cei 200 de profesori care au predat la U3A, doamna Rodica Segal și actorul Vlad Vasiliu, care le-au mulțumit studenților pentru interesul cu care au frecventat cursurile și pentru sârguința de care au dat dovadă.
 
Cei 130 de absolvenți ai promoției 2019 au primit felicitări din partea tuturor vorbitorilor, au urmărit cu emoție un altfel de curs festiv – o paralelă între viața de student la U3A și cursul Dunării, au rememorat cele mai frumoase momente din timpul anului, prin intermediul unui film realizat de colega lor, Roxana Băcanu,  și-au primit diplomele și au purtat cu mândrie roba și toca universitară.
 
Doamna profesoară Violeta Pușcașu a mărturisit, la final, că modelul gălățean a fost urmat și de seniorii din Cluj, care în luna iulie vor avea primii 30 de absolvenți ai Universității Vârstei a Treia.
 
 
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email