UGAL

În perioada 8-9 iunie 2017, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va găzdui cea de a V-a ediție a Conferinței Științifice a Școlilor Doctorale. Această manifestare a devenit tradiție pentru cercetarea științifică gălățeană, prima manifestare de acest gen organizându-se în anul 2013.

Sub egida „Perspectives and challenges in doctoral research”, scopul celei de a V-a ediții a conferinței este acela de a oferi o platformă comună tinerilor cercetători, care au ocazia de a împărtăși opinii, idei, rezultate, ocazie cu care instituția noastră își propune să promoveze excelența în cercetare, să stabilească parteneriate și relații de colaborare prin schimbul de cunoștințe și expertiză.

Sub auspiciile unui onorant Comitet Științific Internațional, cea de a V-a ediție a Conferinței Științifice a Școlilor Doctorale din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați se va desfășura în cadrul a 7 secțiuni, și anume:
  • Secțiunea 1 – Cercetări avansate în inginerie mecanică, inginerie industrială și inginerie electrică
  • Secțiunea 2 - Progrese în știința și ingineria bioresurselor alimentare
  • Secțiunea 3 – Materiale funcționale & Nanotehnologii
  • Secțiunea 4 – Metode avansate de investigare în mediu și bio-sănătate
  • Secțiunea 5 - Modele și strategii economice pentru competitivitate
  • Secțiunea 6 – Spații culturale: perspective retrospective și prospective
  • Secțiunea 7 - Istorie. Societatea, economia și spiritualitatea pe teritoriul României
Conferința se adresează doctoranzilor şi cadrelor didactice din mediul academic gălățean şi din centre universitare şi institute de cercetare din ţară, precum şi membrilor comunităţilor socio-economice şi culturale gălăţene şi naţionale. Evenimentul, organizat fără taxă de participare, beneficiază de suportul financiar al proiectelor Horizont 2020 MESMERISE 700399/2016, UEFISCDI-PNII-RU-TE-2014-4-0115 (www.funfood.ugal.ro), UEFISCDI-Proiectul PN II, Parteneriate, contract 167/2014 și al Asociației pentru Promovarea Produsului Românesc (http://www.prfa.ro/).

PROGRAMUL COMPLET AL CONFERINȚEI
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email