UGAL

Studentele premiate
Cea de-a XI-a ediţie a Olimpiadei Naţionale a Economiştilor în Formare, desfăşurată sub egida AFER (Asociația Facultăților de Economie din România) în perioada 24-26 noiembrie 2016, a constituit un bun prilej de reconfirmare a calităţii învăţământului superior gălăţean în domeniul economic.

Evenimentul a reunit mai mulţi studenţi din diferite centre universitare: Ploieşti, Constanţa, Suceava, Alba-Iulia, Oradea, Iaşi, Piteşti, Arad, Bucureşti, Craiova, Galaţi. 
 
Prestigiul facultăţii a fost confirmat prin lucrările prezentate şi premiile obţinute. Astfel, trei dintre cele şase premii oferite de organizatori au ajuns la studentele din Galaţi. Lucrarea Curiozităţi din lumea contabilităţii internaţionale, realizată de studentele Bumbar Petronela şi Lupu Claudia, a obţinut premiul pentru originalitate.

Lucrarea Particularităţi în contabilitatea grupurilor de producători agricoli, realizată de studentele Ciorîţă Sofia şi Dănilă Anca, a obţinut premiul cu dedicaţie specială pentru aplicabilitate, iar lucrarea cu titlul Abordări comparative în contabilitatea producţiei - România versus Republica Moldova, realizată de studenta Brînză Victoria, a obţinut menţiune. 
 
La secţiunea Management şi Administrarea Afacerilor, organizată de Academia de Studii Economice din Bucureşti, au participat studenţi din centrele universitare: Bucureşti, Suceava, Reşiţa, Galaţi, Alba Iulia, Oradea, Craiova, Piteşti, Braşov. 
 
Facultatea noastră a fost reprezentată cu 3 lucrări, dintre care două au obţinut premii: Pricopoaia Oana şi Crap Cristina Simona - Rolul CSR în promovarea imaginii CEZ Romania - premiul special „C. A. Rosetti" şi Ilie Mihaela Alexandra - Social media în managementul resurselor umane - premiul cu destinaţie pentru inovativitate şi creativitate.
 
Lucrările susţinute au reprezentat încununarea eforturilor cadrelor didactice, seriozităţii şi interesului studentelor participante, acestea abordând noţiuni din programa de studiu aprofundate cu ocazia acestui eveniment.
Felicităm participantele şi avem convingerea că această experienţă va fi un start pentru viitoare cercetări în domeniu şi cariere de succes.
 
La secţiunea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune, organizată de Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad, facultatea noastră a fost reprezentată de 3 lucrări realizate de 5 studente de la aceeaşi specializare. 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email