UGAL

Pe data de 8 aprilie 2024, în intervalul orar 14:00-16:00, Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse va organiza o activitate în cadrul Proiectului „Generație fără bariere – Suntem altfel”, finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene. Scopul proiectului este educarea tinerilor pentru conștientizarea riscurilor privind prevenirea violenței, a consumului de droguri și promovarea sănătății mintale.

Proiectul vizează activități prin care tinerii vor interacționa cu persoane cunoscute – influenceri, foști dependenți care se află într-un proces de dezvoltare personală și profesională, autorități publice și actori responsabili pentru prevenirea consumului de droguri, a violenței, traficului de persoane și bullying.

Cum aceste probleme au devenit o realitate în societatea de astăzi, cu efecte și costuri enorme pentru sănătate, economie și siguranță publică, uneori devastatoare pentru viața tinerilor și a familiilor din care fac parte, invităm studenții Universității „Dunărea de Jos” din Galați să participle în număr cât mai mare la acest eveniment.

Locul de desfășurare va fi Sala de spectacole a Casei de Cultura a Studenților Galați, Strada Științei nr. 115, Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email