UGAL

La propunerea Facultății de Științe și Mediu, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va decerna titlul onorific de doctor honoris causa domnului Adrian Curaj, profesor universitar dr. habil la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Personalitate marcantă a managementului cercetării românești, profesorul univ. dr. habil. Adrian Curaj are o carieră de succes în învățământul superior și în cercetare, iar această propunere are la bază realizările din domeniul științific, al prestigiului profesional și uman de care se bucură în comunitatea academică și nu numai.

Decernarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universității „Dunărea de Jos” din Galați domnului Adrian Curaj se întemeiază pe faptul că acesta a sprijinit nemijlocit dezvoltarea activităților științifice la nivel național și internațional. De asemenea, acțiunile domniei sale au avut și au un impact important asupra comunității academice din cadrul universității noastre.

Festivitatea va avea loc joi, 7 decembrie 2023, începând cu ora 13.30, în Sala Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email