UGAL

Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați vă invită astăzi, 22 noiembrie, începând cu ora 16.30 la lansarea de carte „Învățarea fără vârstă. O poveste adevărată pentru seniori”, semnată de prof. univ. dr. Violeta Pușcașu.

 

„Prin cartea «Învățarea fără vârstă. O poveste adevărată pentru seniori», Violeta Pușcașu aduce o contribuție remarcabilă la dezvoltarea Universităților Vârstei a Treia în România și în lume. (…) Cartea constituie o mărturie a importanței legăturilor inter-generaționale în educație, societate și economie, motiv pentru care merită mulțumiri în numele tuturor U3A-urilor membre ale Asociației Internaționale a Universităților Vârstei a Treia- AIUTA”, spune prof. univ. dr. Francois Vellas, de la Universitatea Toulouse 1 Capitole/UCP3A, Franța și președintele AIUTA.

„Cartea Violetei Puşcaşu nu este doar o mică istorie a apariţiei U3A în România şi nici un simplu îndreptar de îmbătrânire, ci un argument puternic că învăţarea nu are vârstă”, spune la rândul ei Carmen Stadelhofer, preşedinte ILEU-Institutul pentru învăţare virtuală şi reală în educaţia adulţilor, Ulm, Germania.

„Într-o zi, cei mai mulți dintre noi vom îmbătrâni, dar dincolo de asta, cel mai important este să rămânem tineri”, spune la rândul ei autoarea cărții, prof. univ. dr. Violeta Pușcașu.

Evenimentul va avea loc la Biblioteca Centrală a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email