UGAL

Ediția cu numărul 101 a Colocviilor Constructorilor de Nave va avea loc luni, 16.10.2023, începând cu ora 11:00, la bordul navei REXDAN. Cu această ocazie, va avea loc prezentarea navei, a laboratoarelor de cercetare, a proiectelor avute în vedere și a rezultatelor așteptate.

Vor avea prezentări prof. univ. dr. Leonard Domnișoru, șef lucrări dr. ing. Dan Drăgan și prof. asociat dr. Săndița Păcuraru, managerul Centrului de Cercetare al Facultății de Arhitectură Navală.

Întâlnirea participanților se va face pe chei, în dreptul Terminalului de pasageri, în fața Palatului Navigației, unde este acostată nava REXDAN. Intrarea grupului la bordul navei se va face în mod organizat. Prezentările navei și ale proiectelor Centrului de Cercetare CCAN se vor face în sala de conferințe a navei. Vor fi vizitate apoi laboratoarele și timonieria, cu scurte descrieri ale echipamentelor.

Colocviile Constructorilor de Nave sunt organizate periodic de Asociația ANCONAV, FAN - Facultatea de Arhitectură Navală din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați și AGIR - Sucursala Galați.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email