UGAL

Peste 1.000 de elevi de liceu din municipiul și din județul Brăila au participat ieri la Târgul Educațional Student #UDJG organizat în holul Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila. La deschiderea evenimentului au fost prezente oficialități locale și județene, reprezentanți ai conducerii Inspectoratului Școlar Județean, dar și parteneri din mediul de afaceri, care au sprijinit organizarea acestui important eveniment de recrurtare a viitorilor studenți.

Din partea oficialităților locale au participat: doamna subprefect Loredana Virginia BADIU, domnul vicepreședinte CJ Ionuț Ciprian DOBRE, domnul viceprimar Alexandru JANTEA – CRICAN și doamna inspector școlar general adj. Cici Mihaela BOLOVAN.

„Vă invit să analizați cu atenție oferta noastră educațională și să faceți o alegere în cunoștință de cauză. Vă spun doar atât: suntem o universitate de prestigiu, clasată pe primele locuri în ranking-urile din țară și pe locuri onorante în cele internaționale. Vrem să fiți cei mai buni din țară, să vă ajutați zona, să va alegeți o carieră frumoasă”, a spus inițiatorul acestui proiect, Prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG. Acesta a ținut să mulțumească autorităților publice locale din Brăila care au sprijinit organizarea acestui eveniment, Prefecturii, Consiliului Județean și Primăriei, Inspectoratului Școlar Județean Brăila, și nu în ultimul rând decanului Facultății de Inginerie și Agronomie din Brăila, Adrian Goanță, care ne-a primit în această frumoasă locație care aparține Consiliului Județean Brăila.

Târgurile educaționale Student #UDJG se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email