UGAL

Elevii de liceu din municipiul și din județul Buzău sunt așteptați miercuri, 18 octombrie, la Târgul Educațional Student #UDJG, organizat în clădirea Euro Campus din strada Hangarului nr. 8. Târgul va fi deschis între orele 10.00 și 16.00. Ca de fiecare dată, reprezentanții facultăților din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați vor veni în fața tinerilor cu programe și specializări interesante, experimente inedite, momente artistice și o tombolă din oră în oră, cu premii oferite de Cocorico și Creionul Meu.

Pe lângă elevi, profesori și părinți, la deschiderea evenimentului, programată pentru ora 10.30, sunt așteptate oficialități locale și județene, conducerea Inspectoratului Școlar Județean, dar și parteneri din mediul de afaceri.

La Buzău, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este prezentă din 2020 cu trei specializări la Licență (Educație fizică și sportivă, Drept și Agricultură) și două specializări la Masterat (Inginerie și management în alimentație publică și agroturism și Expertizare în combaterea fraudelor alimentare), însă oferta educațională urmează să fie completată în anii următori cu noi programe de licență și master.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email