UGAL

O delegație a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, formată din domnul prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu și doamna conf. univ. dr. Gina Necula, decanul Facultății Transfrontaliere participă astăzi la un Maraton Educațional la Cahul, derulat sub genericul „Management de calitate -  răspunsul sistemului educațional cahulean la provocările actuale”.

Organizat în parteneriat de Consiliul Raional Cahul și Direcția Generală Învățământ Cahul, evenimentul își propune să încurajeze și să mobilizeze diseminarea experiențelor de succes în domeniul educațional.

Concret, organizatorii și participanții își doresc sprijinirea, dezvoltarea, transferul și implementarea unor performanțe în sistemul educațional prin intermediul parteneriatelor educaționale, în speranța că acestea vor contribui semnificativ la sporirea calității în educație.

„Suntem convinși că experiențele noastre de succes de la UDJG vor oferi participanților posibilitatea realizării unor parteneriate trainice. Suntem pregătiți să împărtășim experiențele noastre, să confruntăm idei, metode sau bune practici cu rezultate concrete”, a declarat prorectorul UDJG, prof. univ. dr. ing. Silvius Stanciu.

Evenimentul organizat de Direcția Generală Învățământ Cahul și coordonat de domnul director Valeriu Baban, se bucură de prezența domnului Dan Perciun, ministrul Educației și Cercetării din Republica Moldova, a domnului Nicolae Dunas, președintele Consiliului Raional Cahul, a doamnei Tatiana Romaniuc, viceprimarul municipiului Cahul, dar și a reprezentanților Guvernului în teritoriu și a altor autorități publice locale.

Conferința se desfășoară la Tabăra de odihnă și întremare a sănătății copiilor „Romantica” din Cahul.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email