UGAL

În data de 24.07.2023, conducerea Universității „Dunărea de Jos" din Galați, reprezentată de Domnul Rector, prof. univ. dr. ing. Puiu-Lucian Georgescu,  precum și cea a Facultății Transfrontaliere reprezentată de Decanul acesteia, Doamna conf. univ. dr. Gina-Aurora Necula, au deschis festivitățile de absolvire pentru programe derulate în Chișinău, la universitățile partenere.

Evenimentul a fost memorabil, având o dublă semnificație. Absolvenții promoției 2023 au înmânat ștafeta candidaților la admitere, din centrele special amenajate.

Evenimentul a fost deschis de către domnul Rector al Universității „Dunărea de Jos" și de Doamna Decan al Facultății Transfrontaliere, care au apreciat colaborarea academică asiduă din ultimii ani între UDJG și instituțiile partenere.

La festivități au participat Doamna Prof. univ. dr. Larisa Șavga, Rector al UCCM, și Domnul Prof. univ. dr. Alexandru Stratan, Rector al ASEM. Festivitățile de absolvire vor continua și la celelalte instituții partenere. Pe 24.07.2023 a început înscrierea candidaților pentru românii de pretutindeni din Republica Moldova.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email