UGAL

În perioada 10-14 iulie 2023 în Porto, Portugalia, la ISAG - European Business Schoola avut loc  cursul de învățare și formare, a cadrelor didactice și formatorilor privind folosirea metodologiei dezbaterii, desfășurat în cadrul proiectului Erasmus +,  DEBATE, finanțat de Spanish Service for the Internationalisation of Education (SEPIE).

Profesorii și formatorii instituțiilor partenere ale proiectului au fost instruiți, într-o activitate de învățare față în față, timp de 5 zile, în vederea folosirii metodologiei dezbaterii.

Proiectul DEBATE este derulat de 6 parteneri din 5 țări: ESIC University, Spania, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Ensino Superior Empresarial, LDA., Portugalia, Asociacion de innovacion emprendimiento y tecnologias de la informacion y la comunicacion (INNETICA), Spania, Kultur Egitim ve Proje Dernegi, Turcia și University of Peloponnese, Grecia.

Obiectivul principal al întâlnirii a fost acela de instruire a formatorilor și cadrelor didactice în vederea aprofundării metodologiilor de stimulare a dezbaterii în sala de curs pentru dezvoltarea abilităților și a gândirii critice.

Participanții la cursurile de formare vor organiza laboratoarele locale cu studenții în vederea punerii în practică a cunoștințelor dobândite.

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email