UGAL

Sezonul estival vine cu activități diverse pentru tinerii participanți la „Școala de Vară”, program desfășurat de Facultatea de Educație Fizică și Sport, prin Proiectul ROSE. Aproximativ 100 de elevi din cinci județe și 10 instituții liceale au vizitat sediul Universității „Dunărea de Jos” din Galați și au fost implicați în activități educative în cadrul discuțiilor pe care le-au avut cu cadrele didactice de la facultățile vizitate.

Bucuria și deschiderea tinerilor spre cunoașterea aspectelor din viața studențească au creat ambianța favorabilă pentru dialogul constructiv cu reprezentanții facultăților. Vârsta, interesul și pasiunea pentru diferitele domenii de studiu sunt ingredientele pentru formarea și orientarea tinerilor în viitoarea lor carieră.

Pentru noi reprezintă nu doar o bucurie să avem onoarea de a primi elevi entuziaști și plini de dorințe, dar și o certitudine că eforturile reprezentanților și evenimentele de promovare ale Universității „Dunărea de Jos” din Galați sunt recunoscute.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email