UGAL

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic și Colegiul Național „Al. I. Cuza”, a organizat în data de 5 mai 2023 un „Atelier de lucru și de dezbatere cu privire la impactul și potențialul noilor tehnologii IT&C pentru procesele didactice de predare - învățare - evaluare din învățământul universitar, preuniversitar și de formare continuă a adulților”.

Evenimentul organizat cu susţinerea a două proiecte educaționale europene Erasmus+ derulate la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică: proiectul SCICON coordonat de doamna conf.univ. dr. ing. Anisia Culea-Florescu și proiectul ENTRNET coordonat de doamna conf. univ. dr. ing. Emilia Pecheanu, a fost deschis de domnul prorector prof. univ. dr. ec. dr. ing. habil. Silvius Stanciu şi de domnul decan prof. univ. dr. ing. Marian Barbu.

Cadrele didactice prezente au adus o contribuție valoroasă la dezbaterea din cadrul atelierului, prezentând exemple concrete de bune practici în utilizarea metodelor interactive și practice în procesul de învățare și încurajând participanții să își pună în aplicare cunoștințele dobândite în activitatea lor profesională.

Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică din Galaţi din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” își propune să continue organizarea unor astfel de evenimente și să spri jine dezvoltarea continuă a comunității academice, contribuind astfel la creșterea calității actului educațional și de cercetare.

 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email