UGAL

Facultatea de  Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, organizează în perioada 21-22 aprilie 2023 sub egida Asociaţiei Facultăţilor de Economie din România (AFER) și Societăţii Academice de Management din România (SAMRO), Conferinţa internaţională „Riscul în Economia Contemporană”.

Cea de-a XXIII-a ediţie a conferinţei îşi propune să ofere cadrul pentru ample dezbateri ştiinţifice legate de provocările realităţii economice şi confruntării cu priorităţile dezvoltării durabile.

Această conferinţă a Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor a devenit un eveniment important pentru mediului academic deoarece oferă participanţilor oportunitatea de a dezbate şi împărtăşi idei noi, rezultatele cercetărilor ştiinţifice, experienţe practice precum şi o serie de abordări interdisciplinare în contextul celor mai recente politici și practici ale Uniunii Europene.

La acest eveniment vor participa reprezentanți ai mediului universitar din numeroase centre universitare din țară: ASE București, Universitatea din Craiova, Universitatea din Oradea, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „A. I. Cuza” din Iași, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, Universitatea „Transilvania” din Brașov, Universitatea „Ovidius” din Constanța, dar și din străinătate: Marea Britanie, Franța, Elveția, Tunisia, Japonia, Pakistan, Maurițius, Senegal, Maroc, R. Moldova.

Toate lucrările înscrise la secţiunile conferinţei vor fi publicate în volum cu ISBN indexat în următoarele baze de date: EBSCO, ECONLIT, REPEC, DOAJ.

Lucrările selectate pentru conţinutul ştiinţific deosebit vor fi publicate în Revista Analele Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, Fascicula I - Economie şi Informatică Aplicată, revistă îndexată în multiple baze de date: EconLit, REPEC, DOAJ, EBSCO Index Copernicus, ULRICH, ECONIS, ZBW, Cambridge Scientific Abstract, Cabells Directory.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email