UGAL

Al 17-lea Congres European FIEPS „100 de ani de FIEPS” și a VII-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale „Sport, Educație, Cultură - Abordări Interdisciplinare în Cercetarea Științifică” – SEC – IASR vor avea loc în perioada 24-28 mai 2023, la Galați, România. Congresul și Conferința reprezintă o ocazie excelentă de a reuni cercetători, specialiști, reprezentanți ai mediului academic, social și economic și de a oferi cadrul științific necesar promovării și dezvoltării unor cercetări interdisciplinare noi și valoroase în domeniu.

Evenimentul din acest an este dedicat sărbătoririi a 100 de ani de la înființarea FIEPS și a 75 de ani de învățământ superior în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

La eveniment vor participa Preşedintele și Vicepreședintele FIEPS (reprezentații mondiali ai organizației), Președintele FIEPS Europa, America și Africa, 20 de participanți din cadrul organizație FIEPS NEW LEADERS din Armenia, Grecia, Muntenegru, Albania, Tunisia, Africa de Sud, Senegal, Malaezia, Slovacia, Finlanda, Bulgaria, Slovenia, Spania, Croația, profesori cercetători din toate centrele universitare din România, reprezentanți ai învățământului preuniversitar din Galați, Brăila și Buzău, participanți din mediul academic atât din România cât și din străinătate, reprezentanți ai comunității locale.

În cadrul evenimentului vor fi dezbateri și prezentări în plen, workshop-uri și sesiuni de formare ce se vor desfășura la Galați și Buzău, de interes atât pentru specialiștii mediului academic cât și pentru studenții masteranzi și doctoranzi.

Site-ul conferinței: https://www.fieps-seciasr.ugal.ro/index.php/en/

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email