UGAL

Ministerul Educației a emis ordinul privind acreditarea domeniului de doctorat „Drept” în cadrul Școlii Doctorale „Științe socioumane”, organizată la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Ordinul a apărut în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 331/20.IV.2023.

„Prin acest domeniu doctoral, universitatea noastră câştigă prestigiu, prestanţă şi notorietate, iar asta nu poate decât să ne bucure. Mai ales că a fost o muncă enormă pentru îndeplinirea acestui obiectiv de a avea studii de licență, masterat și doctorat la Facultatea de Drept și Științe Administrative. Sunt convins că noul domeniu de doctorat va atrage absolvenţi foarte buni”, a declarat decanul FDSA, conf. univ.  dr. George Schin.

Pe lângă valorile clasice pe care le promovează acest nou domeniu de doctorat, respectiv competenţa profesională, integritatea morală și cultura şi spiritul comunității, el poate reprezenta și o adevărată pepinieră umană. Studenții Facultății de Drept și Științe Administrative au acum șansa de a deveni cadre didactice, în mediul academic.

Cei care doresc să se înscrie la cursurile doctorale din domeniul Drept o pot face începând cu luna septembrie 2023, conform calendarului și condițiilor afișate pe site-ul www.admitere.ugal.ro.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email