UGAL

1200 de elevi, părinți, cadre didactice din județul Tulcea au participat ieri, de la ora 10,00,  la Târgul Educațional Student #UDJG, organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și desfășurat la Sala Clubului Sportiv Școlar din municipiu. La deschiderea evenimentului au fost prezenți, din partea autorităților: Cacencu Raluca, reprezentant al Consiliului Județean Tulcea, Nicolaer Bibu, city managerul Primăriei Tulcea și Viorica Pavel, inspectorul școlar șef al ISJ Tulcea, iar din partea mediului de afaceri reprezentanții Vard Tucea și JT Grup Tulcea.

Ca de fiecare dată, cadrele didactice și studenți UDJG au prezentat cât mai atractiv oferta educațională a facultăților prin demonstrații interesante, experimente inedite, momente artistice și o tombolă cu premii.

„Târgul Educațional Student #UDJG de la Tulcea a ajuns la a doua ediție și ne bucurăm de faptul că interesul elevilor pentru oferta noastră educațională a crescut vizibil. Sperăm ca tinerii care ne-au cunoscut ieri să opteze pentru o carieră de succes la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Ne păstrăm parteneriatul bun cu CJ Tulcea, Primăria și Prefectura dar și cu Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, mulțumim partenerilor din mediul economic, gazdelor noastre de la Clubul Sportiv Școlar și tuturor celor care au contribuit la organizarea acestui eveniment”, a precizat prof. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG, inițiatorul amplei campanii de promovare.

Târgurile „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Viitoarele întâlniri cu liceenii vor fi după vacanța de Paște, la Vaslui - 25 aprilie și Bârlad - 27 aprilie.  

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email