UGAL

Academia de Studii Economice din București a decis să acorde Universității „Dunărea de Jos” din Galați diploma Meritul universitar cu medalie de aur „Nicolae D. Xenopol”. Această diplomă reprezintă cea mai înaltă formă de apreciere prin care Academia de Studii Economice din București onorează activitatea organizațiilor care au contribuit la promovarea valorilor învățământului superior din România.

Premiul a fost ridicat de Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prof. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu.

„Vă mulțumesc pentru această onoare acordată universității noastre. Vă asigur că prietenia, respectul și relația de colaborare vor rămâne la fel de ridicate ca întotdeauna”, a declarat Rectorul UDJG la primirea medaliei.

Ceremonia de decernare a titlurilor onorifice Meritul universitar cu medalie de aur „Nicolae D. Xenopol”, Meritul universitar cu medalie de aur „Virgil Madgearu”, Meritul universitar „Virgil Madgearu” a avut loc marți, 4 aprilie, în Aula Magna a ASE București cu prilejul manifestărilor dedicate împlinirii a 110 ani de existență a primei instituții de învățământ economic superior din România.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email