UGAL

Peste 1.000 de elevi, părinți și cadre didactice din județul Tulcea sunt așteptați marți, 4 aprilie 2023, începând cu ora 10.00, la Sala Clubului Sportiv Școlar pentru a participa la Târgul Educațional Student #UDJG, organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Vor fi prezenți reprezentanții tuturor celor 14 facultăți, care își vor prezenta cât mai atractiv ofertele educaționale. Nu vor lipsi, ca de obicei, demonstrații interesante, experimente inedite, momente artistice și tombole cu premii atractive.

„Venim în fața elevilor din județul Tulcea cu oferta educațională completă a UDJG, cea mai importantă instituție de învățământ superior din sud-estul României. Sperăm ca tinerii care ne vor vizita la standuri să ne aleagă și la finalul ciclului liceal. Îi asigurăm că vor alege drumul cel bun spre o carieră de succes. Mulțumim instituțiilor publice care ne sunt alături și la această a doua ediție, și mă refer aici la Inspectoratul Școlar Județean, la Primăria și Prefectura Tulcea, dar și partenerilor de nădejde din mediul economic: Vard Tulcea și JT Grup SRL Tulcea”, a precizat prof. dr. ing. Silvius Stanciu, Prorectorul UDJG, inițiatorul acestei campanii.

Târgurile educaționale „Student#UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, alături de Inspectoratele Școlare Județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar din județul Galați și alte 7 județe limitrofe.

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email