UGAL

Înregistrare deschisă conferință Innovative Enterprise Week Bucharest 2019: 19-21 iunie 2019


UEFISCDI organizează, în colaborare cu Ministerul Cercetării și Inovării și Comisia Europeană, sub auspiciile Președinției României la Consiliul Uniunii Europene, conferința Innovative Enterprise Week Bucharest 2019. Evenimentul va avea loc în perioada 19-21 iunie 2019, la București, în Aula Nouă a Universității Politehnica din București.

Pe parcursul celor trei zile, conferința se va concentra pe trei subiecte principale, în linie cu viitorul Program de cercetare și inovare al UE (2021-2027) – Orizont Europa: Pathfinder, Accelerator, Instrumente financiare.

Evenimentul reprezintă un prilej oportun pentru a dezbate la nivel înalt marile provocări ale noului Program european ce sprijină trecerea de la știință la tehnologie și la inovare și pentru a promova profilul Consiliului European pentru Inovare și a continua programele europene de susținere a inovării și tehnologiei, devenite un succes pe parcursul a câtorva decenii.

Conferința va aduna decidenți politici, oameni de știință, cercetători, inovatori, investitori (de exemplu, business angels), reprezentanți ai mediului de afaceri, etc. Evenimentul va aduce pe scenă speakeri cu experiență din UE și din afară, care vor aborda cele mai importante subiecte în finanțarea inovării aflate în dezbatere astăzi. Evenimentul va permite o participare largă a cetățenilor și a organizațiilor interesate de sprijinirea și încurajarea excelenței științifice și inovării.

Participarea la eveniment este gratuită, în baza unei înregistrări online, în prealabil:  
https://innoenterprisebucharest2019.eu/register.html.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să consultați periodic website-ul evenimentului sau să ne scrieți la adresa:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Sursă anunț: https://uefiscdi.gov.ro/news-inregistrare-...-week-bucharest-2019-19-21-iunie-2019