UGAL

Competiție deschisă "Proiecte de mobilitate pentru cercetători"


Ministerul Educației si Cercetării (MEC) a aprobat, prin Ordinul Ministrului Educației si Cercetării nr. 4590/19.06.2020, lansarea competiției 2020 pentru "Proiecte de mobilitate pentru cercetători" din cadrul Programului 1, Subprogramul 1.1 "Resurse umane".

Scop: Dezvoltarea resursei umane din sistemul național de cercetare-dezvoltare și creșterea vizibilității cercetării românești prin publicarea şi prezentarea la conferințe internaționale de prestigiu a celor mai semnificative rezultate, prin efectuarea de stagii de pregătire și prin asigurarea accesului la infrastructuri/ biblioteci/arhive/baze de date internaționale.

Pachet de informații (aprobat prin Ordinul Ministrului Educației și Cercetării nr. 4590/19.06.2020)
Model cadru al Contractului de finanțare
  • Cerere de finanțare
  • Declarația pe propria răspundere a directorului de proiect,  prin care certifică faptul că tipurile de activităţi pentru care solicită finanţare nu au fost raportate în cadrul unui proiect de cercetare finanţat din fonduri publice şi pentru care au fost prevăzute costuri în acest sens - nu există un format impus.

Informații utile:
  • Cererile de finanțare se completează, se semnează, se scanează în format .pdf şi se încarcă în secţiunea dedicată din platforma de depunere on-line www.uefiscdi-direct.ro, nefiind necesară depunerea şi în format tipărit;
  • Cererile de finanţare se depun în regim continuu, până la data de 15 octombrie 2020, ora 16:00;
  • Platforma de depunere on-line www.uefiscdi-direct.ro, este disponibilă începând din data de 30 iunie 2020;
  • Se vor lua în calcul doar cererile de finanţare care se găsesc pe platforma de depunere on-line cu starea "finalizat.