UGAL

Senatul universitar


HOTĂRÂREA
nr. 46 din 24 februarie 2020


Conform:
Legii educației naționale nr. 1/2011,
Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați,
Regulamentului de organizare și funcționare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, întrunit în ședință extraordinară, în data de 24 februarie 2020,


HOTĂRĂȘTE:



Articol 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare, în vederea acreditării de către ARACIS, a programului de studii universitare de masterat Teatru și arte performative, domeniul de masterat Teatru și artele spectacolului, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Arte.

Articol 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare, în vederea acreditării de către ARACIS, a programului de studii universitare de masterat Pictură contemporană, domeniul de masterat Arte vizuale, învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Arte.

Articol 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului UDJG, având în vedere și recomandarea favorabilă a Comisiei pentru evaluarea și asigurarea calității, Raportul de autoevaluare, în vederea evaluării periodice de către ARACIS, a programului de studii universitare de licență Electromecanică, domeniul de licență Inginerie electrică învățământ cu frecvență, de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică.

Articol 4. Se avizează numirea de către președintele Senatului universitar a doamnei conf. dr. Florina Oana VÎRLĂNUȚĂ în funcția de președinte al Comisiei pentru bază materială, buget și finanțe a Senatului Universității „Dunărea de Jos” din Galați, având în vedere demisia doamnei prof. dr. habil. Nicoleta BĂRBUȚĂ – MIȘU  din funcția de membru senator.

Articol 5. Se aprobă cererea de întrerupere a duratei studiilor doctorale cu 12 luni (1.02.2020 – 31.01.2021), formulată de MIRICĂ I. Ștefania-Cristina, student doctorand anul III, domeniul Management.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Cătălin FETECĂU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email