UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 182 din 6 decembrie 2017


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare a Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 6 decembrie 2017,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic de înființare a următoarelor cursuri de formare continuă: Managementul operațional al instituțiilor publice; Crearea și gestionarea foilor de calcul tabelar; Crearea și gestionarea prezentărilor; Crearea și gestionarea documentelor folosind procesoare de text..

Art. 2. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planurile de învățământ pentru următoarele cursuri de formare continuă: Managementul operațional al instituțiilor publice; Crearea și gestionarea foilor de calcul tabelar; Crearea și gestionarea prezentărilor; Crearea și gestionarea documentelor folosind procesoare de text..

Art. 3. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, propunerea Consiliului pentru studii universitare de doctorat privind planurile de învățământ pentru anul universitar 2017-2018 aferente școlilor doctorale din cadrul IOSUD-UDJG.

Art. 4. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație, propunerea Facultății de Științe și Mediu de înființare a programului de studii universitare de licență Chimie farmaceutică, domeniul de licență Chimie.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Chimie farmaceutică, domeniul de licență Chimie, începând cu anul universitar 2018-2019.

Art. 6. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului, propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic privind Regulamentul de organizare și funcționare a programelor de conversie profesională a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. (Anexa 1)

Art. 7. Se aprobă, cu avizul pozitiv al Consiliului de administrație și al comisiilor de specialitate ale Senatului, propunerea Departamentului de formare continuă și transfer tehnologic privind Regulamentul de organizare și desfășurare a programelor postuniversitare de formare și dezvoltare continuă și a programelor postuniversitare de perfecționare. (Anexa 2)

    

Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU
 

Anexa nr. 1 Regulamentul de organizare și funcționare a programelor de conversie profesională a cadrelor didactice din învățământul preuniversitar
Anexa nr. 2 Regulamentul de organizare și desfășurare a programelor postuniversitare de formare și dezvoltare continuă și a programelor postuniversitare de perfecționare

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email