UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 129 din 31 mai 2016


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 31 mai 2016,

HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă cererea formulată de Chivu Alexandru Octavian, absolvent al Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, specializarea Măsurători terestre și cadastru, promoția 2010, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Științe Exacte și Inginerești din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Art. 2. Se aprobă cererea formulată de Bălan Liviu Ionuț, absolvent al Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, specializarea Măsurători terestre și cadastru, promoția 2014, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Științe Exacte și Inginerești din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Art. 3. Se aprobă cererea formulată de Lepădatu Ionica, absolventă a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, specializarea Măsurători terestre și cadastru, promoția 2014, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Științe Exacte și Inginerești din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Art. 4. Se aprobă cererea formulată de Șutru Ivanca (Petre), absolventă a Școlii Superioare de Jurnalistică din București, specializarea Presă scrisă, promoția 2004, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Litere din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

Art. 5. Se aprobă cererea formulată de Flonta Cătălin Daniel, absolvent al Școlii Superioare de Jurnalistică din București, specializarea Presă scrisă, promoția 2004, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Litere din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email