UGAL

Senatul universitar

HOTĂRÂREA
nr. 123 din 13 mai 2016


Conform:
Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Regulamentului de organizare şi funcţionare al Senatului UDJG,

Senatul universitar, în data de 13 mai 2016,


HOTĂRĂŞTE:



Art. 1. Se aprobă propunerea Consiliului de administrație de înființare a programului de studii universitare de masterat Guvernanță și cooperare transfrontalieră în administrația publică, domeniul Științe administrative, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, de la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice.

Art. 2. Se aprobă, cu avizul Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Guvernanță și cooperare transfrontalieră în administrația publică, domeniul Științe administrative, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, de la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice.

Art. 3. Se aprobă, cu avizul Comisiei didactice și de calitate a Senatului, dosarul de încadrare în domeniul Științe administrative a programului de studii universitare de masterat Guvernanță și cooperare transfrontalieră în administrația publică, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, de la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, dosar ce va fi transmis la ARACIS.

Art. 4. Se aprobă propunerea Consiliului de administrație de înființare a programului de studii universitare de masterat Combaterea criminalității informatice, domeniul Drept, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, de la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice.

Art. 5. Se aprobă, cu avizul Comisiei didactice și de calitate a Senatului, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de masterat Combaterea criminalității informatice, domeniul Drept, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, de la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice.

Art. 6. Se aprobă, cu avizul Comisiei didactice și de calitate a Senatului, dosarul de încadrare în domeniul Drept a programului de studii universitare de masterat Combaterea criminalității informatice, învățământ cu frecvență, durata studiilor 2 ani, de la Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice, dosar ce va fi transmis la ARACIS.


Preşedintele Senatului universitar,
Prof. dr. ing. Lucian Puiu GEORGESCU

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email