UGAL


HOTĂRÂREA CONSILIULUI DE ADMINISTRAŢIE
Nr. 14/ 22.3.2019


Conform:
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului,
Consiliul de Administraţie întrunit în data de  22.3.2019,


HOTĂRĂȘTE:



Art. 1. Se aprobă propunerile pentru ocuparea posturilor didactice și de cercetare vacante pe perioadă determinată și nedeterminată, din semestrul al II-lea al anului universitar  2018-2019, conform Anexelor nr. 1 și 2. Lista posturilor se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 2. Se aprobă redistribuirea locurilor bugetate disponibile din anul I de studii la facultățile care au studenți cu taxă, după cum urmează:

Facultatea Nr. locuri repartizate suplimentar, începând cu sem. II anul I 2018/2019
Ciclul I de studii universitare de licență Educație Fizică și Sport 15
Economie și Administrarea Afacerilor 3
Științe Juridice, Sociale și Politice 10
Ciclul I de studii universitare de masterat Științe și Mediu 2

Art. 3. Se aprobă prelungirea activității didactice în calitate de titular a domnului prof. dr. ing. Petru Alexe, până la sfărșitul anului universitar 2018-2019. Solicitarea se transmite Senatului universitar spre aprobare.

Art. 4. Se respinge solicitarea domnului șef lucr. dr. ing. Gheorghe Panfiloiu privind prelungirea activității didactice în calitate de titular, având în vedere că dosarul este incomplet. Solicitarea se va repune în vot după completarea dosarului.

Art. 5. Se avizează planurile de învățământ de la Facultatea Transfrontalieră, domeniul de masterat Filologie, valabile începând cu anul universitar 2019-2020, pentru următoarele programe de studii universitare de masterat:
  • Traducere și interpretariat (limba engleză);
  • Traducere și interpretariat (limba română - limba engleză) (la Comrat);
  • Discurs specializat. Terminologii. Traduceri. (în limba franceză).
Planurile de învățământ se transmit Senatului universitar spre aprobare.

Art. 6. Se aprobă prelungirea perioadei de depunere a dosarelor pentru acordarea burselor sociale, astfel încât până la data de 29.03.2019 facultățile să transmită listele către Direcția Management Financiar Contabil.

Art. 7. Se aprobă, la propunerea facultăților, tematica și bibliografia necesare pregătirii studenților în vederea susținerii probelor examenelor de finalizare a studiilor (ciclul I de studii universitare de licență și cilclul II de studii universitare de master) în anul universitar 2018-2019.

Art. 8. Se aprobă, la propunerea facultăților, modalitățile de susținere a probelor obligatorii (oral, scris, proba practică) ale examenelor de finalizare a studiilor (ciclul I de studii universitare de licență și ciclul II de studii universitare de masterat) pentru absolvenţii promoţiei 2019, conform Anexei nr. 3.

Art. 9. Se aprobă, la propunerea facultăților, comisiile pentru susţinerea examenelor de finalizare a studiilor (ciclul I de studii universitare de licență și ciclul II de studii universitare de masterat) în anul universitar 2018-2019, conform anexelor 4-17, după cum urmează:
  • Facultatea de Inginerie – Anexa nr. 4;
  • Facultatea de Arhitectură Navală – Anexa nr. 5;
  • Facultatea de Automatică Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică – Anexa nr. 6;
  • Facultatea de Inginerie și Agronomie din Brăila – Anexa nr. 7;
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor – Anexa nr. 8;
  • Facultatea de Medicină și Farmacie – Anexa nr. 9;
  • Facultatea de Științe și Mediu – Anexa nr. 10;
  • Facultatea de Litere – Anexa nr. 11;
  • Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie – Anexa nr. 12;
  • Facultatea de Arte – Anexa nr. 13;
  • Facultatea de Educație Fizică și Sport – Anexa nr. 14;
  • Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor – Anexa nr. 15;
  • Facultatea de Științe Juridice, Sociale și Politice – Anexa nr. 16;
  • Facultatea Transfrontalieră – Anexa nr. 17.

RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN
 


Anexa 1 Posturile didactice și de cercetare vacante pe perioadă determinată, din semestrul al II-lea al anului universitar  2018-2019
Anexa 2 Posturile didactice și de cercetare vacante pe perioadă nedeterminată, din semestrul al II-lea al anului universitar  2018-2019
Anexa 3 Modalitățile de susținere a probelor obligatorii (oral, scris, proba practică) ale examenelor de finalizare a studiilor (ciclul I de studii universitare de licență și ciclul II de studii universitare de masterat) pentru absolvenţii promoţiei 2019
Anexele 4 - 17 Comisiile pentru pentru susţinerea examenelor de finalizare a studiilor (ciclul I de studii universitare de licență și ciclul II de studii universitare de masterat) în anul universitar 2018-2019

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email