UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE
 
HOTĂRÂREA
nr.  42/18.7.2016
 
Conform:
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului, 
Consiliul de Administraţie, întrunit în data de 18.7.2016, 
 
HOTĂRĂȘTE:
 
 
Art. 1. Se aprobă, la propunerea Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor, înființarea programului de studii universitare de licență Administrarea afacerilor în alimentația publică, domeniul Administrarea afacerilor, învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, valabil începând cu anul universitar 2017-2018.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 2. Se aprobă, la propunerea Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Administrarea afacerilor în alimentația publică, domeniul Administrarea afacerilor, învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, valabil începând cu anul universitar 2017-2018.
Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 3. Se aprobă, la propunerea Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor, înființarea programului de studii universitare de licență Administrarea afacerilor în alimentația publică, cu predare în limba italiană, locația de desfășurare Perugia, Italia, domeniul Administrarea afacerilor, învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, valabil începând cu anul universitar 2017-2018.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 4. Se aprobă, la propunerea Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor, planul de învățământ pentru programul de studii universitare de licență Administrarea afacerilor în alimentația publică, cu predare în limba italiană, locația de desfășurare Perugia, Italia, domeniul Administrarea afacerilor, învățământ cu frecvență, durata studiilor 3 ani, valabil începând cu anul universitar 2017-2018.
Planul de învățământ se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 5. Se aprobă menținerea calității de titular a domnului prof. dr. Cristea Victor, la Facultatea Transfrontalieră de Științe Umaniste, Economice și Inginerești, Departamentul de Științe Generale, începând cu anul universitar 2016-2017.
Propunerea se transmite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 6. Pentru o bună coordonare la nivel instituţional, în concordanţă cu Strategia de cercetare a Universităţii, privind depunerea propunerilor de proiecte cu finanţare din Programul Operaţional de Dezvoltare Regională 2014-2020, Axa Prioritară 10 – Dezvoltarea infrastructurii educaţionale, având ca activităţi specifice: reabilitarea/modernizarea/ extinderea/echiparea infrastructurii educaţionale universitare, se desemnează următoarele persoane:
- Prof.dr.ing. Elena Mereuţă – prorector cu activitatea didactică;
- Prof.dr.ing. Gabriela Bahrim – prorector cu activitatea de cercetare.
 
 
RECTOR,
Prof. dr. ing. Iulian Gabriel BÎRSAN
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email